Koekenpannen, Page 7
Categorie:
Naar boven
-
Bakken (255)
De basis voor braden, roerbakken en gratineren in de keuken -
Wokken (85)
Conische pan voor snel roerbakken en de Aziatische keuken -
Grill (18)
Met rooster voor uiterlijk en afvoer van overtollig vet -
Crepe (23)
Pannenkoeken en omeletten, lage rand voor eenvoudig omdraaien -
Pannenkoek (5)
Voor pannenkoeken en spiegeleieren, 3-4 tegelijk -
Serveren (38)
Voor paella, risotto en een effectieve presentatie -
Sauteren (82)
Diepe pannen voor sauzen en stoven -
Deksels (23)
Houdt temperatuur en sappen vast, versnelt het koken -
Accessoires (18)
Beschermers, handgrepen, reserve handvatten -
De beste pannen op de markt: Gietijzer, staal of roestvrij staal?
-
Hoe kies je de juiste maat koekenpan?
-
Hoe kies je de beste anti-aanbakpan?
- Pannen met anti-aanbaklaag
Filters
producten