Japanse Messen, Page 3
Categorie:
Naar boven
-
Japanse Specialiteit (12)
Voor specifieke technieken en sneden -
Japanse Gyuto (16)
Koksmes met grotere boog, universeel -
Japanse Sujihiki (7)
Lang, smal lemmet voor precieze filet en sushi -
Japanse Kiritsuke (6)
Koksmes met scherpe punt, voor precieze sneden -
Japanse Nakiri (9)
Kleinere hakmessen met een recht lemmet, voor groenten -
Japanse Santoku (17)
Universele koksmessen voor precisie en snelheid -
Japanse Shotoh (22)
Smal mes voor precieze sneden, voor groenten -
Japanse messen - complete gids
-
Dellinger messen: Tsjechisch vakmanschap geïnspireerd door Japanse traditie
-
Zijn damastmessen beter dan gewone messen?
Zoeken
Producten 0
We konden geen geschikte resultaten vinden
U heeft producten bekeken
1 - 0 van 0 resultaten