odpocet
5 dagen
20 uren
42 minuten
39 seconden
Customer support:info@kulina.be
Toon filters
Toon filters
Sorteer op
25 artikelen in totaal
Dellinger Filters wissen
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
159 €
DNGR8594195884092
Groentemes SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger
115 €
DNGRKHOK7C
Koksmes SAMURAI 20 cm, Dellinger
Koksmes SAMURAI 20 cm, Dellinger
Online op voorraad >5 pcs
131 €
DNGRSXLKHP8
Koksmes BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
Koksmes GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5cm, Dellinger
127 €
DNGRKH166
Koksmes BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5cm, Dellinger
127 €
DNGRKH164
Japans mes GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, bruin, Dellinger
55,50 €
DNGRKC951
177767 2 japonsky nuz bread samurai 19 5 cm na pecivo dellinger
111 €
DNGRSXLKHP8B
Vleesmes KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRSXLKH134
Japans mes RESIN FUTURE 15 cm, rood, Dellinger
71,56 €
DNGRH192
Koksmes RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH165
Japans koksmes PETTY 15 cm, Dellinger
Japans koksmes PETTY 15 cm, Dellinger
Online op voorraad 2 pcs
222 €
DNGRSXL9302
Japans koksmes SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 €
DNGRSXL9309
Japans mes RESIN FUTURE 15 cm, blauw, Dellinger
71,56 €
DNGRH190
Koksmes BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN 21cm, Dellinger
111 €
DNGRKH206
217802 santoku nuz petty kanetsugu zuiun kiwami 18 cm cerna dellinger
Nieuw bij
336 €
DNGR9503
217253 sekacek german black samurai 18 cm cerna dellinger
Nieuw bij
43,02 €
DNGRKH269
Servisch keukenmes VG-10 ZED ONE 19,5 cm, Dellinger
259 €
DNGRSXLKH35
Koksmes CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
Koksmes CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
Online op voorraad >5 pcs
178 €
DNGRSXLKH108
Koksmes BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 21cm,Dellinger
111 €
DNGRKH173
Japans koksmes KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger
61,84 €
DNGRSXL2005
217232 kucharsky nuz sok cocobolo white damascus 15 cm hneda dellinger
Nieuw bij
77,03 €
DNGRDCKBJCH6
Groentemes NAKIRI 17cm, Dellinger
Groentemes NAKIRI 17cm, Dellinger
Online op voorraad >5 pcs
31,70 €
DNGRSXLPO2500200
210421 japonsky nuz okami 15 cm cerna dellinger
47,56 €
DNGR8594195889288
Up
Meer producten

Japanse messen: Een combinatie van traditie en precisie

Japanse messen worden wereldwijd geprezen om hun uitzonderlijke scherpte, lichtheid en esthetisch design. De productie ervan is gebaseerd op een lange traditie van de smidse, die zich in Japan eeuwenlang heeft ontwikkeld. Deze messen zijn ontworpen om maximale precisie en efficiëntie tijdens het snijden te bieden. Hierdoor zijn het onmisbare hulpmiddelen in elke keuken.

Lees ook

Kenmerken van Japanse messen

  • Scherpte – dankzij het gebruik van hardere staalsoorten hebben Japanse messen een uitzonderlijke scherpte, waardoor ze zeer precies snijden.
  • Lichtheid – de dunnere lemmeten en ergonomische handgrepen zorgen voor eenvoudige bediening en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik.
  • Esthetiek – vaak zijn ze gemaakt van damaststaal, wat er stijlvol uitziet. Ze zijn soms ook versierd met traditionele Japanse smeedtechnieken. Daardoor zijn Japanse messen niet alleen functionele hulpmiddelen, maar ook kunstwerken.

Topmerken van Japanse messen

Bij de keuze van een Japans mes is het belangrijk om je te richten op beproefde merken die traditioneel vakmanschap combineren met moderne technologieën:

  • Dellinger – dit merk biedt een breed scala aan messen, geïnspireerd op de Japanse cultuur. Hun messen zijn van hoge kwaliteit, scherp en duurzaam. Ze zijn ideaal voor professionele koks en enthousiaste kookliefhebbers.
  • Miyabi – een bedrijf dat Duitse engineering combineert met Japans vakmanschap. De messen van Miyabi staan bekend om hun uitzonderlijke scherpte, precisie en esthetische design.
  • Yaxell – een Japanse fabrikant met een lange traditie. De messen van Yaxell zijn populair bij professionele koks over de hele wereld. Yaxell combineert traditionele smedtechnieken met moderne materialen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties van hun messen.

Tips voor het kiezen van een Japans mes

  • Type mes – overweeg waarvoor u het mes het meest gaat gebruiken (bijv. Santoku voor universeel gebruik, Nakiri voor het snijden van groenten).
  • Materiaal van het lemmet – kies messen van kwaliteitsstaal dat een lange levensduur en gemakkelijk slijpen garandeert.
  • Handvat – de ergonomische vorm en het hoogwaardige materiaal van het handvat zorgen voor een comfortabele grip en veilige hantering.

Investeren in een hoogwaardig Japans mes loont niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua esthetiek en lange levensduur. Met deze messen wordt elke kookbeurt een plezier en kunt u professionele resultaten in uw keuken behalen.​