odpocet
1 dag
1 uur
49 minuten
10 seconden
Customer support:info@kulina.be
  • ...meer
  • Messen

    Een kort mes kiezen: een uitgebreide gids

    Als je een appel moet schillen, kruiden moet hakken of vlees precies moet bewerken, is het lange lem...

    Slijpers, slijpmachines en slijpstenen: hoe kies je het juiste gereedschap?

    Wist je dat correctgeslepen mes tot 50% van de bereidingstijd kan besparen? En niet alleen dat, wer...

    Spikeermes - een kleine, grote helper voor vele taken

    Precies, scherp en multifunctioneel. Dit is een spies die niet alleen het vlees spiest waarvoor hij ...

    Hammes: waarom zou je er een hebben?

    Heb je echt een speciaal hammes nodig of kun je volstaan met wat je bij de hand hebt? Als je van pre...

    Hoe kies je een slagersmes voor perfect snijwerk?

    Het slagersmes is een compromisloos gereedschap dat is ontworpen voor het zware werk. Het snijdt vle...

    Snij- en vleesmessen: een gids bij het kiezen

    Nauwkeurig en gemakkelijk vlees en vis snijden - dat is het doel waarvoor snij- en vleesmessen zijn ...

    Kaasmes: waarom zou je er een hebben?

    Zachte plakken, harde verkruimelen en sommige vereisen veel kracht - kaas snijden met een gewoon mes...

    Vleesmessen - kracht en precisie in één

    Als het aankomt op het snijden van vlees en botten, is een gewoon mes niet genoeg en hier komt het h...

    Schilmes: onmisbaar voor het verwerken van fruit en groenten

    Geen verspilling, geen uitglijden en geen belasting voor je hand - zo werk je met een schilmes. Het ...

    Fileermes - een precisiegereedschap voor perfect snijwerk

    Het fileermes is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die trots is op nauwkeurig en efficiënt wer...

    Webshop
    Merken
    Alles over uw aankoop
    info@kulina.be We reageren binnen 24 uur