Messen, Page 32
Categorie:
Naar boven
-
Tourne (1)
Scherpe punt voor het trancheren van gevogelte -
Snijwerk (0)
-
Tomaat (8)
Kartels voor een gladde snede door de schil, voor tomaten en citroenen -
Accessoires (103)
Accessoires voor een lange levensduur van de messen -
Sets (126)
Eersteklas keukenuitrusting en een populair cadeau -
Koksmes (94)
Basis voor de keuken, universeel voor vlees en groenten -
Universeel (27)
Kortere en smallere variant van het koksmes -
Voor Steaks (13)
Voor een echte smaakbeleving van vlees en bonen -
Japans (89)
De kunst van het snijden in elke snede -
Santoku (45)
Japanse koksmessen voor precisie en snelheid -
Broodmessen (53)
Gekarteld lemmet voor harde korst -
Zakmessen (16)
Opvouwbaar mes voor in uw zak, rugzak of auto -
Fileren (13)
Flexibel, lang lemmet voor dunne filets -
Uitbenen (14)
Smal en stevig voor het werken bij botten, voor gevogelte en pezen -
Voor Kinderen (1)
Leren snijden zonder risico -
Om Te Schillen (11)
Afgeronde kleine messen voor groenten en fruit -
Hakmessen (20)
Scherpte en zwaar lemmet voor botten en gewrichten -
Om Uit Te Benen (41)
Kleine messen voor fijne en nauwkeurige sneden -
Voor Kaas (21)
Met gaten tegen het plakken, voor zachte en harde kazen -
Snijden (11)
Lang lemmet voor gelijkmatige plakken vlees -
Slagersmessen (13)
Stevig, sterk en scherp, voor het portioneren van grote stukken -
Vleesmessen (30)
Smal lemmet voor het larderen van vlees -
Ham (22)
Lang en glad lemmet voor dunne plakken -
Voor Zalm (2)
Lang en dun voor perfecte filets -
Voor Gebak (1)
Precieze snede zonder kruimels -
Hoe een koksmes te kiezen: De complete gids
-
Hoe kies je de juiste meslengte
-
Hoe u een kort mes kiest: een uitgebreide gids
Zoeken
Producten 0
We konden geen geschikte resultaten vinden
U heeft producten bekeken
1 - 0 van 0 resultaten