odpocet
1 dag
5 uren
37 minuten
3 seconden
Customer support:info@kulina.be
  • ...meer
  • Akce Outlet
    Speciale verzending
    Breekbaar.
    Bekijk de video
    112 € –15 %
    Koekenpan met anti-aanbaklaag DURADO 28 cm, WMF
    add to favorites

    Koekenpan met anti-aanbaklaag DURADO 28 cm, WMF

    Code:
    Uitverkocht
    Het artikel is uitverkocht…
    Uitverkocht
    112 € –15 % 95,20 €
    U bespaart 16,80 €
    –15 %
    1 dag
    5 uren
    37 minuten
    3 seconden
    Bekijk
    Speciale verzending
    Breekbaar.
    Bekijk de video

    Op de klassiek gevormde roestvrijstalen pan met CeraDur® anti-aanbaklaag van de Duitse fabrikant WMF zult u met plezier diverse geroosterde of gebakken lekkernijen bereiden.

    Bekijk gedetailleerde beschrijving

    Al 15 jaar selecteren we keukengerei zonder compromissen
    100 dagen bedenktijd
    100 dagen bedenktijd inclusief ophalen
    Trusted shops: 4,6 / 5
    Trusted shops: 4,6 / 5 50+ beoordelingen
    50000 productrecensies
    50000 productrecensies
    100% op voorraad
    100% op voorraad Direct verzonden
    Koekenpan met anti-aanbaklaag DURADO 28 cm, WMF
    Koekenpan met anti-aanbaklaag DURADO 28 cm, WMF
    95,20 €
    Beschrijving

    Beschrijving

    Op de klassiek gevormde roestvrijstalen pan met CeraDur® anti-aanbaklaag van de Duitse fabrikant WMF zult u met plezier diverse geroosterde of gebakken lekkernijen bereiden.

    Koekenpan met anti-aanbaklaag DURADO 28 cm, WMF

    Gedetailleerde productbeschrijving

    Op de klassiek gevormde roestvrijstalen pan met CeraDur® anti-aanbaklaag van de Duitse fabrikant WMF zult u met plezier diverse geroosterde of gebakken lekkernijen bereiden.

    Of u nu een chef-kok bent of een fervent amateur, een klassieke koekenpan met een hogere rand is een must-have in uw uitrusting! Met zijn hulp kunt u alles tevoorschijn toveren, van eieren op spek tot exquise lekkernijen die "haute-cuisine" worden genoemd.

    De klassieke ronde vorm met een hogere rand is zeer praktisch voor het bereiden van diverse omeletten, vlees- en groentemengsels, risotto's, pasta met romige sauzen of visgerechten. Gehaktballen, pannenkoeken, snelle sauté - uw fantasie kent geen grenzen!

    De combinatie van materialen van de hoogste kwaliteit garandeert u elke keer weer het beste resultaat, of u nu braadt, braadt of sauteert. Dankzij de brede rand kan de inhoud van de pan gemakkelijk worden uitgegoten zonder te morsen.

    Pannen met CeraDur® antiaanbaklaag zijn bestand tegen extreem hoge temperaturen, maken gezond koken met slechts een minimum aan vet mogelijk en zijn bovendien goed schoon te maken.

    De solide stalen kern met gepatenteerde TransTherm bodem heeft een goede warmtegeleiding, de pan warmt gelijkmatig op en houdt vervolgens de juiste temperatuur zeer goed vast. U bespaart kostbare energie en kookt zuinig.

    De pannen zijn zeer geschikt voor bakken en braden op hoge temperaturen en kunnen ook worden gebruikt op inductiekookplaten.

    De ergonomisch gevormde handgreep van roestvrij staal brandt niet en zorgt voor een comfortabele en veilige hantering bij het koken en serveren van voedsel.

    • Gemaakt van gepolijst 18/10 Cromargan® roestvrij staal
    • De buitenkant is robuust, gemakkelijk te onderhouden en onverwoestbaar
    • Verdraagt goed hoge hitte - kan hitte tot 400 °C verdragen
    • Kan worden gebruikt in de oven tot 250 °C
    • Gepatenteerd TransTherm® bodemontwerp
    • Gelijkmatige verwarming, perfecte verdeling en warmtebehoud
    • Gemakkelijk, energiebesparend koken
    • Ergonomische roestvrijstalen handgreep voor veilig gebruik
    • Keramisch CeraDur® antikleefoppervlak aan de binnenkant
    • Voor het beste resultaat, gebruik een kleine hoeveelheid olie
    • Braden, smoren, bakken en braden, zelfs bij hoge temperaturen
    • Voor alle soorten kookplaten inclusief inductie
    • 2 jaar garantie op anti-aanbaklaag
    • Gemakkelijk schoon te maken, handwas

    Baktips:

    Koudgeperste oliën zijn niet geschikt om op een antikleefoppervlak te bakken, omdat zij bij hogere temperaturen onstabiel zijn en hun bestanddelen zich aan het antikleefoppervlak zouden kunnen binden en de antikleefeigenschappen ervan zouden kunnen verminderen.

    Boter of margarine mag niet worden verhit tot meer dan 150 °C (margarine ongeveer 170 °C). Het is geschikt voor het bakken van eieren, pannenkoeken, gepaneerd voedsel of vis. Verwarm het vet langzaam tot er kleine belletjes verschijnen, zet het vuur lager en wacht tot het vet opborrelt. Dan kun je beginnen met bakken.

    Voor kookliefhebbers raden wij geklaarde boter aan om in te bakken. Water- en eiwitvrij, geschikt om fijn te bakken en te braden bij hoge temperaturen van 190 °C - 210 °C. Het heeft een specifieke smaak en andere eigenschappen dan gewone tafelboter.

    Veel gebruikte plantaardige oliën, zoals koolzaad- en zonnebloemolie of gemengde olie, zijn bestand tegen frituren bij hoge temperaturen van 190 °C - 220 °C. Het is geschikt voor het bakken of frituren van de meeste voedingsmiddelen, vooral voor het braden van vlees. Zorg ervoor dat ze niet onnodig verbranden. Als de olie begint te roken, is de temperatuur te hoog.

    Geharde plantaardige vetten zijn ook bestand tegen hoge temperaturen van 190 °C - 220 °C. Ze worden meestal in blokken verkocht en zijn gemakkelijk te snijden. Ze zijn ideaal om goudbruin te bakken. Het is geschikt voor het bakken van meelachtig voedsel (bijvoorbeeld pannenkoeken) en gepaneerd voedsel (steaks).

    Parameters

    Parameters

    Categorie: Roestvrijstalen Koekenpannen
    Materiaal: Aluminum
    Maat: 28 cm
    Stuks in een set: 1 ks
    Product informatie: Geschikt voor de oven
    Product type: Universele pan
    Collectie: WMF CeraDur® Profi
    Producent: WMF
    Productcode:WM0748286021

    Be the first who will post an article to this item!

    Do not fill out this field:

    Security check

    Webshop
    Merken
    Alles over uw aankoop
    info@kulina.be We reageren binnen 24 uur