Messen Zwilling, Page 6
-
Sets (126)
Eersteklas keukenuitrusting en een populair cadeau -
Accessoires (100)
Accessoires voor een lange levensduur van de messen -
Koksmes (94)
Basis voor de keuken, universeel voor vlees en groenten -
Universeel (26)
Kortere en smallere variant van het koksmes -
Japans (88)
De kunst van het snijden in elke snede -
Santoku (44)
Japanse koksmessen voor precisie en snelheid -
Broodmessen (50)
Gekarteld lemmet voor harde korst -
Hakmessen (21)
Scherpte en zwaar lemmet voor botten en gewrichten -
Slagersmessen (13)
Stevig, sterk en scherp, voor het portioneren van grote stukken -
Fileren (14)
Flexibel, lang lemmet voor dunne filets -
Uitbenen (13)
Smal en stevig voor het werken bij botten, voor gevogelte en pezen -
Snijden (10)
Lang lemmet voor gelijkmatige plakken vlees -
Spiekmessen (26)
Smal lemmet voor het larderen van vlees -
Snijwerk (6)
Langer lemmet voor het snijden van grotere stukken vlees -
Tourne (1)
Scherpe punt voor het trancheren van gevogelte -
Voor Steaks (13)
Voor een echte smaakbeleving van vlees en bonen -
Ham (22)
Lang en glad lemmet voor dunne plakken -
Voor Zalm (2)
Lang en dun voor perfecte filets -
Om Te Schillen (11)
Afgeronde kleine messen voor groenten en fruit -
Om Uit Te Benen (39)
Kleine messen voor fijne en nauwkeurige sneden -
Tomaat (8)
Kartels voor een gladde snede door de schil, voor tomaten en citroenen -
Voor Kaas (12)
Met gaten tegen het plakken, voor zachte en harde kazen -
Voor Gebak (1)
Precieze snede zonder kruimels -
Zakmessen (16)
Opvouwbaar mes voor in uw zak, rugzak of auto -
Hoe een koksmes te kiezen: De complete gids
-
Hoe kies je de juiste meslengte
-
Hoe u een kort mes kiest: een uitgebreide gids
Filters
145 artikelen in totaal